Tarieven.

10-beurtenkaart: 50,00 € (4 maanden geldig)
20-beurtenkaart: 90,00 € (8 maanden gelidg)
3-maandenabonnement: 125,00 € (onbeperkt aantal groepslessen, vakanties worden niet meegerekend)
per les: 7,00 €

Beurtenkaarten kunnen steeds ter plaatse verkregen worden.
BBBMaandag19:30 tot 20:30
PilatesMaandag20:30 tot 21:30
Easy DanceDonderdag19:30 tot 20:30
PilatesDonderdag20:30 tot 21:30
BBB
BBB is een spierversterkende groepsles op muziek opgebouwd uit 2 delen. Een rechtstaand en dynamisch deel waarin we hoofdzakelijk Benen en Billen trainen, gevolgd door Buikspieroefeningen op de mat. Voor mensen met eventuele fysieke klachten wordt er tijdens de les een alternatief aangeboden. Deze les kan je dus op eigen tempo volgen en is voor iedereen toegankelijk.

Pilates
Pilates is een full body workout gebaseerd op de oefenmethode van Joseph Pilates. Alle oefeningen worden gedaan op een mat met rustige, maar wel hippe achtergrondmuziek. Pilates richt zich op de belangrijkste spieren van uw buik, rug en bekken. De oefeningen zijn zacht van aard, maar hebben een diepgaande werking (sterke rug, platte buik en langere spieren). De ademhaling speelt een belangrijke rol tijdens de oefeningen. In deze les kan zowel een beginner als gevorderd persoon les volgen en met een even voldaan gevoel naar huis gaan. De oefeningen werken met verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor deze les toegankelijk is voor iedereen.

Easy Dance
Easy dance is een leuke dansworkout op 'up to date' muziek. De choreografie is eenvoudig en geschikt voor iedereen van welke leeftijd dan ook die graag danst. Doordat je de dansjes uitvoert op een niets-moet-maar-alles-kan-als-het-maar-tof-is-manier, heb je niet het gevoel dat je aan het sporten bent. Maar geloof ons, op het einde van de les zullen de zweetpareltjes op je voorhoofd staan. Fun verzekerd voor iedereen!